• Voor 16.00 besteld is zelfde dag verzonden en vanaf € 50,- (NL) gratis. Let op! Door de december feestdagen kunnen bestellingen 1 a 2 dagen langer onderweg zijn. Bestel optijd!.
  • Voor 16.00 besteld is zelfde dag verzonden en vanaf € 50,- (NL) gratis. Let op! Door de december feestdagen kunnen bestellingen 1 a 2 dagen langer onderweg zijn. Bestel optijd!.

Brother CS120WTs

Productnr.: 4977766808392

Adviesprijs€ 249,00
-20%
€ 199,00
incl. btw
Op werkdagen voor 16:00 besteld, Zelfde dag verzonden.

Beschrijving

Brother CS120 Naaimachine met verlengtafel

Alleen dit weekend voor 189!


Door de combinatie van gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak en prestaties is deze CS120 elektronische naaimachine even elegant als compleet.

Ideaal voor huis tuin en keuken stoffen en kinder kleding.

Het biedt een keuze uit 39 utilitaire en decoratieve naaisteken, waaronder 5 stijlen van 100% automatisch knoopsgat (1 stap), voor dagelijks of verfijnd naaien op alle soorten stof.

Beheers je steken met verstelbare breedte en lengte. Bereik een gelijkmatige naad, zelfs bij het veranderen van de dikte van de stof dankzij de anti-tuimelknop op de naaivoet. Stevig met zijn metalen grijper en frame, het is zowel lichtgewicht als compact om overal mee naartoe te nemen.

De kwaliteit van het naaien zal voldoen aan alle creatieve verlangens om snel te evolueren in de kunst van het handwerken.

Het LCD-scherm, selectieknoppen, naalddraad, krachtige LED-verlichting en snelle plaatsing van de klos zullen u overtuigen. Creatief, dankzij het laten zakken van de trainingsklauwen, kun je vrij leren naaien. Naast de vrije arm biedt de CS120 een grote werkruimte rechts van de naald voor eenvoudige hantering van uw stoffen.


Verlengtafel inbegrepen!

Breid uw werkgebied van uw CS120 naaimachine uit door de verlengtafel in het pakket toe te voegen. Dit laatste is zeer praktisch voor naai- of quiltwerk van kleine of grote afmetingen.

Deze stevige uitschuiftafel is snel en eenvoudig te installeren. Het zorgt voor extra werkcomfort, wat zeer gewaardeerd wordt. Dit maakt het gemakkelijker om uw stoffen of naaiprojecten te hanteren.

  • 39 steken inclusief 5 stijlen van 100% automatisch knoopsgat (1 stap)
  • simpel in gebruik
  • LCD-scherm en toetsenselectie Eenvoudig in gebruik
  • Naald inrijger
  • Verstelbare steeklengte en -breedte
  • Grote werkruimte & wordt geleverd met uitschuiftafel Robuust en lichtgewicht
  • Metalen grijper & frame en gestabiliseerde naaldstang