• Op werkdagen voor 16:00 besteld, is zelfde werkdag nog verzonden.
 • Gratis verzending vanaf €50,- (NL)
 • 14 Dagen op zicht
 • Eigen werkplaats voor reparatie en onderhoud.
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, is zelfde werkdag nog verzonden.
 • Gratis verzending vanaf €50,- (NL)
 • 14 Dagen op zicht
 • Eigen werkplaats voor reparatie en onderhoud.

Brother ScanNCut CM300 Retour Model

Productnr.: 4977766752626RM

€ 319,00
-22%
€ 250,00
incl. btw
Op werkdagen voor 16:00 besteld, Zelfde dag verzonden.

Beschrijving

Het betreft hier een retour machine.

Hij is op gestuurd geweest uitgepakt en bekeken maar niet gebruikt verder.

Hij is dus nieuw en compleet in doos en al maar aan de doos is wel te zien dat hij uitgepakt is geweest.


CM300XX2


ScanNCut CM300 snijmachine voor thuis- en hobbygebruik

Met de haarscherpe 300-dpi ingebouwde scanner is het met de ScanNCut CM300 verbluffend gemakkelijk om uw creatieve ideeën tot leven te brengen in verschillende materiaalsoorten (papier, karton, stickervinyl).

Toepasbaar voor een groot aantal creatieve bezigheden als scrapbooking, kaarten maken, personaliseren of quilten.

Neem een willekeurige afbeelding, foto of getekende schets.

Scan in, en snij nauwkeurig de gewenste vorm of omtrek uit, met één machine.


De mogelijkheden zijn eindeloos met de de ScanNCut CM300.

Brother ScanNCut machines zijn uniek: ‘s werelds eerste serie hobby-snijmachines met een ingebouwde scanner! Met ScanNCut scant u iedere willekeurige afbeelding of schets, waarna de machine nauwkeurig de vormen en contouren uitsnijdt, zonder dat u gebruik hoeft te maken van een computer en afzonderlijk aan te schaffen ontwerppatronen.

De ScanNCut CM300 is het basismodel uit de serie. Goed betaalbaar en ideaal voor iedereen tijdrovend werk wil besparen om vormen met de hand uit papier en stof te knippen. Bewerk uw ontwerpen op het scherm en zet deze intelligente machine aan het werk. Snij al uw ontwerpen, van eenvoudige vormen tot ingewikkelde patronen – het is echt enorm gemakkelijk!

Voor hulp en tips over uw ScanNCut-machine gaat u naar support.brother.com. Neem ook eens een kijkje op onze accessoirespagina, waar u alle handige accessoires en benodigdheden vindt om nóg meer uit uw ScanNCut te halen en om het maken van de mooiste creaties te vereenvoudigen.


 • 600 ingebouwde ontwerpen, waaronder 100 quiltpatronen
 • 5 lettertypes
 • Scan uw ontwerp en sla het op als snij- of tekenbestand
 • Optionele tekenfunctie
 • Helder, groot LCD-kleurentouchscreen – 9,3 cm
 • Snijgebied: 297 mm breed
 • 2 USB poorten

 • In de Doos :


  • Houder standaardmes
  • Standaardmes
  • Lichtplakkende mat 12" x 12" (305 x 305 mm)
  • Spatel
  • Accessoires etuitje
  • Touch pen


  Waarom steekt ScanNCut er met kop en schouders bovenuit?
  Welkom in een geheel nieuwe wereld van innovatie, met de eerste thuis- en hobby snijmachine ter wereld met alle fantastische mogelijkheden van een ingebouwde scanner! De verbazingwekkende veelzijdigheid van de ScanNCut zit hem in de ingebouwde 300dpi-scanner. Alleen met ScanNCut kunt u een afbeelding, foto of met de hand getekende schets scannen en nauwkeurig de gewenste vorm of omtrek uitsnijden. Zonder computer! Het enige wat uw creativiteit nu nog beperkt is uw eigen verbeelding.

  300 dpi built-in scanner
  U kunt vrijwel alles scannen: een zelfgemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, dierbare foto's en nog veel meer - maak eindeloos veel snijontwerpen en sla deze op in het geheugen van de machine.

  5 lettertypen en 600 ingebouwde ontwerpen, inclusief 100 quiltpatronen
  U hebt de keuze uit basisvormen, creatieve ontwerpen, randen, quiltpatronen, lettertypen en nog veel meer. Selecteer een ontwerp en scan de te snijden materialen in. Bepaal zelf de plaats waar u het ontwerp wilt uitsnijden

  Direct snijden
  Scan uw materiaal. ScanNCut laat de contouren van de te snijden vormen ziendie u direct kunt laten uitsnijden. U hoeft niet meer moeizaam met de hand uw figuren uit te knippen uit uw favoriete papiersoorten en stoffen.

  Scannen en later uitsnijden
  Scan uw ontwerp in en sla het op als snij-of tekenbestand. ScanNCut maakt automatisch de snijlijnen (vectorbestand).

  Scrapbooking en stoffen snijden
  Gebruik dun papier of scrapbookpapier en creëer uw eigen personlijke kaarten, scrapbook pagina's of andere papierkunst. Snij teksten en titels, achtergrondafbeeldingen en allerlei figuren en stel uw eigen scrapbookpagina's samen in een mum van tijd. De CM300 snijdt ook uw stoffen, met de optioneel verkrijgbare accessoires.

  Tekenen(optioneel)
  Met de optionele stiften en de houder voor stiften kunt u op papier en stof tekenen. Daarbij kunt u gebruik maken van de vormen uit de ScanNCut of van uw zelf ingescande tekeningen. Gebruik de ‘verdwijnstift' voor aanduiding van naadtoeslag op uw stofdelen, voor perfecte naden

  Achtergrondscan
  Het bijzondere van ScanNCut zit hem in de mogelijkheid om uw materialen te scannen met behulp van de ingebouwde 300dpi-scanner. Bekijk de gescande afbeelding op het LCD-kleurentouchscreen, open uw snijontwerp en verplaats het snijontwerp met de touch-pen naar het gewenste gebied. Zo kunt u elke afbeelding perfect uitsnijden zonder te meten of een computer te gebruiken.

  Samenvoegen, versmelten
  Maak een keuze uit de uitgebreide reeks ingebouwde ontwerpen of uit uw verzameling ingescande afbeeldingen om uw eigen unieke snijontwerpen samen te stellen. Gebruik de samenvoegfunctie om vormen, tekeningen, lettertypen, enzovoort rechtstreeks op het LCD-kleurentouchscreen te combineren en te versmelten tot 1 vorm. Combineer gedetailleerde en complexe vormen in seconden en groepeer ontwerpen eenvoudig in één geheel voordat u gaat snijden.

  Optimaal materiaalgebruik met de automatische plaatsingsfuncties
  Blijft u vaak zitten met een verzameling vreemd gevormde restjes papier en stof, die u waarschijnlijk niet meer kunt gebruiken? Scan uw materiaal (stof of papier) in de machine met behulp van de achtergrondscanoptie en zie hoe snel het materiaal wordt weergegeven op het LCD-kleurentouchscreen. Vervolgens bepaalt u zelf waar u uw vormen plaatst om vervolgens uit te laten snijden. De CM300 beschikt ook over een automatische plaatsing van de vormen. Dankzij deze innovatieve tool benut u uw materiaal op de meest voordelige manier!

  2 USB poorten voor PC verbinding en USB media
  Zo ontzettend gemakkelijk! Met ScanNCut hebt u geen onhandige stand-alonescanner meer nodig! Met de ingebouwde 300dpi-scanner kunt u vrijwel alles scannen en de gegevens opslaan als een snijbestand. Bovendien kunt u ScanNCut gebruiken om belangrijke documenten, bestanden, illustraties, foto's en zelfs de favoriete tekeningen van uw kind te scannen en voor later gebruik op te slaan op een USB-stick. USB-stick niet inbegrepen.

  Bewerkingen uitvoeren op het scherm
  Met ScanNCut kunt u ontwerpen snel en gemakkelijk bewerken. Elke bewerking kan op het lcd-scherm worden uitgevoerd. Converteer uw gescande ontwerpen gemakkelijk naar aangepaste snij- of tekenbestanden. Pas ontwerpen aan door de vorm, grootte of positie te veranderen of zelfs door maar een gedeelte van het ontwerp te gebruiken. Dankzij de geweldige mogelijkheden om uw ontwerpen samen te voegen, te roteren en de grootte aan te passen kunt u naar hartenlust zeer gedetailleerde ontwerpen maken. Dit allemaal zonder dat u een computer of dure ontwerppatronen nodig hebt.

  Groot scan- en snijgebied
  Met de meegeleverde snijmat van 12" x 12" (305 mm x 305 mm) of de snijmat van 12" x 24" (305 mm x 610 mm) (kan extra worden aangeschaft) kunt u gemakkelijk een grote verscheidenheid aan ontwerpen creëren en snijden: van een delicaat sneeuwvlokje voor een feestdecoratie tot een inspirerende tekst die in groot formaat op een muur van uw woonkamer kan worden aangebracht. Bovendien kan de snijmat ook fungeren als scanmat. Wel zo handig!

  Naadtoeslag en naailijnen aanduiden
  Hebt u ooit geworsteld met het samenvoegen van verschillende stukken stof voor uw naai- en quiltprojecten? Met ScanNCut kunt u een naadtoeslag in stappen van 1/4" (6 mm) toevoegen zodat u probleemloos stukken stof voor uw quilts, kleding, enzovoort aan elkaar kunt naaien. Maar wacht, het kan nog makkelijker! Met de uitwisbare stift (extra stiften kunnen worden aangeschaft) kunt u zelfs de naden uittekenen op uw stofdelen om een vrijwel perfecte aansluiting van de stofdelen (tijdens het naaien) te garanderen

  Online programma CanvasWorkspace
  Gratis online softwareprogramma om uw eigen ontwerpen te maken en te bewerken. Klik hier en ga rechtstreek naar de CanvasWorkspace programma's.